Reviews


Sinds 2015 heb ik als oprechte hobbydrummer met veel plezier les bij Egbert. Het vermogen van Egbert om te herkennen waar knelpunten in mijn muzikale progressie zitten is ongekend. Telkens verbaast het mij hoe hij dan met specifieke, effectieve en bovenal muzikale oefeningen en opdrachten komt om bepaalde obstakels te overwinnen. De lessen van Egbert geven mij de bouwblokken en inspiratie waarmee ik mijzelf kan ontwikkelen tot de drummer die ik graag wil zijn.

– Frank van Oorsouw, 29 jaar


In 2015 ben ik als 7-jarige jongen gestart met de drumles bij Egbert, omdat ik al jaren alleen maar wil drummen op een echt drumstel. Ik vind Egbert een leuke leraar die ook nog eens heel grappig, gezellig en gelukkig niet al te streng is. Iedere week ga ik met veel plezier naar de les. Egbert kan me goed uitleggen wat ik moet doen. Door heel enthousiast onverwachte ritmes door mijn muziekspel heen te spelen probeert Egbert me iedere week weer van de wijs te brengen zodat ik leer om mijn eigen muziekpartij te blijven spelen. Het leukste van de les vind ik als we samen om beurten allemaal variaties spelen en daarbij ook mogen improviseren met als afsluiter een grappige mop van Egbert.

– Martijn de Wildt, 10 jaar


Na een paar jaar les genomen te hebben bij de muziekschool zocht ik lessen om de vakantieperiode te overbruggen. Zo ben ik bij Egbert beland en eigenlijk meteen overgestapt naar zijn lessen door het hele jaar heen. Egbert weet mij op een goede manier uit te dagen en weet precies welke oefeningen ik nodig heb om te komen waar ik wil zijn. Zijn positieve leswijze en grote variatie in oefeningen en lessen motiveren mij om verder te gaan. Ik heb gemerkt dat sinds ik les neem bij Egbert ik echt sprongen maak en mijn drummen naar een ander niveau til.

– Leon van Uden, 30 jaar